Bureau Echtscheiding LinkedIn logo Bureau Echtscheiding twitter logo Bureau Echtscheiding facebook logo
Bureau Echtscheiding erkening mfam Bureau Echtscheiding, MfN registermediator
Bureau Echtscheiding, Marga en Johan

Wie zijn wij

Bureau Echtscheiding Assen is in 1999 gestart en was het eerste Echtscheidingsbureau in Drenthe. Bureau Echtscheiding in Assen heeft inmiddels meer dan 500 echtscheidingen met behulp van mediation afgehandeld. Marga Steenmeijer is  registermediator  bij het NMI en de MfN en Johan Pors gezins-en relatietherapeut gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling.

Bureau Echtscheiding is aangesloten bij: 

Marga Steenmeijer is haar loopbaan begonnen in het onderwijs, heeft jarenlang als beleidsmedewerker gewerkt bij de Gemeentelijke Sociale Dienst in Groningen, is coach en trainer gespecialiseerd op het gebied van conflictoplossing en conflictpreventie en is registermediator bij het NMI en de MfN gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling.

Bureau Echtscheiding Assen

Johan Pors heeft zich vanaf 1978 gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling, de V.O. voor relatie- en gezinstherapie gevolgd, psychologie gestudeerd, beleidsmedewerker bij Justistie geweest, docent op het HBO-maatschappelijk werk en heeft tientallen trainingen gegeven op het gebied van echtscheidingsbemiddeling.