Bureau Echtscheiding LinkedIn logo Bureau Echtscheiding twitter logo Bureau Echtscheiding facebook logo
Bureau Echtscheiding erkening mfam Bureau Echtscheiding, MfN registermediator
Bureau Echtscheiding, Marga en Johan

Mediation bij Bureau Echtscheiding

Mediation bij Bureau Echtscheiding in Assen betekent niets meer en niets minder dan dat je in overleg je echtscheiding wilt regelen. 

Bij mediation probeer je het huwelijk of de relatie (goed) af te sluiten en op de toekomst gerichte afspraken te maken, waarbij vooral het gezamenlijk ouderschap en eerlijke financiële afspraken centraal staan.

Voor sommige stellen is het belangrijk om eerst  antwoorden te krijgen op de vragen “waarom- wil- je- scheiden” en  “waarom- heb- je- het- niet- eerder- verteld” . Pas als deze vragen goed beantwoord zijn, kunnen er afspraken gemaakt worden.


Mediation is geen relatietherapie. Bij mediation word je geholpen om door middel van gezamenlijk overleg afspraken te maken, zonder dat er geprocedeerd hoeft te worden bij de rechtbank. Na gemiddeld vier sessies kan de echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek worden aangevraagd. De echtscheiding wordt vervolgens bij de rechtbank zonder zitting afgehandeld.

Op zoek naar een mediator in Assen? Bel ons: 0592-301994. Je krijgt altijd één van de ervaren bemiddelaars aan de telefoon (en dus geen secretaresse)
Of
Maak gratis en vrijblijvend een kennismakingsafspraak.
info@bureauechtscheiding.nl