Bureau Echtscheiding LinkedIn logo Bureau Echtscheiding twitter logo Bureau Echtscheiding facebook logo
Bureau Echtscheiding erkening mfam Bureau Echtscheiding, MfN registermediator
Bureau Echtscheiding, Marga en Johan

Werkwijze Bureau Echtscheiding

De ene echtscheiding is de andere niet. Bureau Echtscheiding vindt het belangrijk om maatwerk te leveren. Dat betekent dat in het eerste gesprek aan jullie gevraagd wordt op welke wijze de gesprekken bij Bureau Echtscheiding gevoerd gaan worden en wat jullie zorgen en wensen zijn.


Als je samen al veel gepraat hebt over de echtscheiding of relatietherapie hebt gehad dan kunnen jullie er voor kiezen om de scheiding vrij zakelijk af te handelen. Voor andere stellen is het idee om te scheiden misschien nog vers en moet er eerst meer aandacht besteed worden aan de emotionele en relationele kant van de echtscheiding en de “waarom- wil- je- scheiden-vraag”.


Hoe dan ook jullie geven aan op welke wijze de bemiddelaars van Bureau Echtscheiding omgaan met jullie echtscheiding.

In het eerste gesprek wordt aan de hand van een checklist nagegaan wat jullie samen al geregeld hebben en wat er nog geregeld moet worden. Daarnaast ontvangen jullie een intakeformulier, een werkblad vermogensopstelling en een model van het ouderschapsplan.

Het doel is om samen met jullie tot eerlijke en duurzame afspraken te komen. Omdat je dan, na het zetten van de handtekening onder het convenant, kunt beginnen met de verwerking van de echtscheiding in plaats van je af te vragen of de echtscheiding wel op een eerlijke manier  afgehandeld is.

Wil je meer informatie over Bureau Echtscheiding in Assen, bel ons dan even 0592-301994. Je krijgt altijd één van de ervaren bemiddelaars aan de telefoon (en dus geen secretaresse)
Of
Maak gratis en vrijblijvend een kennismakingsafspraak Bureau Echtscheiding Assen info@bureauechtscheiding.nl